• Jutarnje vesti za sredu, 1. mart

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    Danas je sreda, 1. mart. U Pančevu pre podne oblačno i hladnije sa mogućom kišom. Posle podne postepeni prestanak padavina i razvedravanje. Vetar umeren, povremeno i jak, ujutru jugoistočni, zatim u skretanju na severozapadni. Jutarnja temperatura 7 °C, najviša dnevna 14 °C.

    U pančevačkom porodilištu su tokom jučerašnjeg dana rođena dva dečaka i dve devojčice.

    U toku noći, lekari pančevačke Službe hitne medicinske pomoći obavili su 12 kućnih poseta, dok je 46 pacijenta pomoć potražilo u ambulanti ove službe. Izvršeno je četiri transporta u gradu i pet van grada. Dogodila se i jedna saobraćajna nezgoda kod Poljoprivredne škole, jedno lice je lakše povređeno.

    Zbog planiranih radova na električnoj mreži bez struje će u sredu, 1. marta biti potrošači u Banatskom Brestovcu, u ulicama:

    Ul. R. Burdževića i kraj Ulice S. Marinković, od 10:00-13:00h.

    Sedmi „Sajam obrazovanja“ biće održan u dvorani Apolo sa početkom u 11h. 

    Predavanje „Govorno-jezički poremećaji razvojnog doba – kako ih prepoznati, kada se javiti stručnjaku, kako napraviti razliku između pojedinih govorno-jezičkih poremećaja (uz video prikaz)“ biće održano u prostorijama „Korak po korak 2“.

    Od 20 časova, na programu je dokumentarni film „Kavijar konekšn” reditelja Dragana Nikolića.

    U „Štab Pogonu” će biti pokrenut serijal koktel večeri. Kidža i Džon, barmeni „Pogona”, svake srede od tada praviće koktele koji odgovaraju na određenu temu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Društvo

    Od Stratišta Stazom sećanja

    Ekološki aktivista Radomir Orlović uložio je trud da se trasira i obeleži pešačka staza, koja od memorijalnog kompleksa posvećenom stratištu Jevreja, Srba i Roma, vodi ka Tamišu i selu […]