Društvo

Jutarnje vesti za sredu, 1. mart

Pančevo, Sre, 01/03/2017 - 07:00
Mirjana Marić

Danas je sreda, 1. mart. U Pančevu pre podne oblačno i hladnije sa mogućom kišom. Posle podne postepeni prestanak padavina i razvedravanje. Vetar umeren, povremeno i jak, ujutru jugoistočni, zatim u skretanju na severozapadni. Jutarnja temperatura 7 °C, najviša dnevna 14 °C.

U pančevačkom porodilištu su tokom jučerašnjeg dana rođena dva dečaka i dve devojčice.

U toku noći, lekari pančevačke Službe hitne medicinske pomoći obavili su 12 kućnih poseta, dok je 46 pacijenta pomoć potražilo u ambulanti ove službe. Izvršeno je četiri transporta u gradu i pet van grada. Dogodila se i jedna saobraćajna nezgoda kod Poljoprivredne škole, jedno lice je lakše povređeno.

Zbog planiranih radova na električnoj mreži bez struje će u sredu, 1. marta biti potrošači u Banatskom Brestovcu, u ulicama:

Ul. R. Burdževića i kraj Ulice S. Marinković, od 10:00-13:00h.

Sedmi "Sajam obrazovanja" biće održan u dvorani Apolo sa početkom u 11h. 

Predavanje "Govorno-jezički poremećaji razvojnog doba - kako ih prepoznati, kada se javiti stručnjaku, kako napraviti razliku između pojedinih govorno-jezičkih poremećaja (uz video prikaz)" biće održano u prostorijama „Korak po korak 2“.

Od 20 časova, na programu je dokumentarni film „Kavijar konekšn” reditelja Dragana Nikolića.

U „Štab Pogonu” će biti pokrenut serijal koktel večeri. Kidža i Džon, barmeni „Pogona”, svake srede od tada praviće koktele koji odgovaraju na određenu temu.

 
MarketingNajnovije vesti