• Kafe Kupe zakupio 10 ari špica Bele stene

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info
    SUR Kafe klub i noćni bar „Coupe“ dobio je na korišćenje 10 ari zemljišta na špicu ostrva Bela stena, potvrdili su za 013info iz Javnog preduzeća Vojvodinašume.
     
    Ugovor o korišćenju šumskog zemljišta u svrhu obavljanja delatnosti zaključen je 4. maja. 
     
    Trajanje ugovora je četiri godine. 
     
    Obaveze Kupea su da zemljište koristi samo za „usluge primanja i posluživanja pića“, da snosi sve propisane troškove za korišćenje površine, da ne gradi ili ne ostavlja stalne objekte sa čvrstim temeljom, da plaća naknadu za korišćenje šumskog zemljišta u roku, da nakon raskida ili po isteku ugovora površinu vrati u prvobitno stanje.
     
    „Ugovorom je regulisano i da će se naknada za korišćenje šumskog zemljišta u nešumske namene utvrdili posebnim rešenjem od strane JP Vojvodinašume“, navodi to preduzeće. 
     
    Vojvodinašume pitali smo i za podatke o drugim korisnicima i vlasnicima objekata na Beloj steni, koju površinu zauzimaju, pod kojim ugovornim uslovima su tu, te da li Vojvodinašume od njih prihoduju i koliko. 
     
    „Obaveštavamo Vas da se u vezi izgradjenosti površine radi o zatečenom stanju koje je kao takvo konstatovano u Osnovi gazvdovanja šumama za gazdinsku jedinicu „Donje podunavlje“ za period od 2017. do 2026. godine, te JP Vojvodinašume ne raspolaže zahtevanim podacima. JP Vojvodinašume nema zaključene ugovore za ove objekte, niti je odobrilo korišćenje šumskog zemljišta za takvu namenu, da bi moglo da ostvaruje prihode od istih“, navodi se u odgovoru. 
     
     

    SUR Kafe klub i noćni bar Coupe dobio je na korišćenje 10 ari zemljišta na špicu ostrva Bela stena, potvrdili su za 013info iz Javnog preduzeća Vojvodinašume.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Društvo

    PANČEVO: Uskršnji bazar do 28. aprila

    U četvrtak, 25. aprila, otvorena je manifestacija „Uskršnji bazar“ koju organizuje Udruženje žena „Pančevke – Gornji Grad“ u saradnji sa Turističkom organizacijom grada Pančeva, uz […]

    PANČEVO: Bez naplate parkinga tokom praznika

    Tokom prvomajskih i uskršnjih praznika, od 1. do 6. maja, kontrolori na otvorenom parkiralištu – zoniranim parking mestima, neće vršiti kontrolu naplate parkiranja. […]

    Kolike su prosečne februarske plate u južnom Banatu

    Prosečna zarada (bruto) obračunata za februar 2024. godine iznosila je 129.934 dinara, dok je prosečna zarada bez poreza i doprinosa (neto) iznosila 94.125 dinara, saopštio je Republički zavod […]