• Kako je u Pančevu podeljeno 40 MILIONA za informisanje

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    Najviše novca za proizvodnju medijskih sadžaja ove godine otići će za informisanje Pančevaca putem RTV Pančevo. Za projekat „Panorama Pančeva“ koji će biti emitovan preko kanala te medijske kuće Audio video produkcija „Vi production“ Vladimira Ilića iz Beograda dobiče 11 miliona dinara.

    Ni Radio Pančevo nije loše prošlo, naime Wagner production iz Pančeva za projekat „Pančevačko jutro“ koji će biti emitovan na talasima Radio Pančeva dobiće 8 miliona dinara.

    Pančevac će za „Multijezični dodatak u nedeljniku Pančevac“ dobiti 5 050 000 dinara.

    Među portalima glavni dobitnik je portal start013 (nije 013info) koji je na konkursu vrednovan sa 2.150.000 dinara.

    Za projekat „Sportska panorama Pančeva“ koji ćete čitati na portalu epancevo DOO „Vršac group“ će dobiti 1.700.000 dinara.

    Udruženje građana „Drugi novi centar“ čiji je zastupnik Violeta Jovanov Peštanac za „Zelenu stranu Pančeva“ koja će biti objavljena na portalu zeleniminuti dobiće 850.000, dok će Agencija „Globalmedia“ takođe Violete Jovanov Peštanac za „Leksikon 2020“ koji će biti objavljen na portalu mojkraj dobiti 1.300.000 dinara.

    Najčitaniji internet portal u Pančevu, 013info, dobiće od grada 1.250.000 dinara.

    Za Magazin o poljoprivredi „Je l’ rodilo“ koji će biti emitovan na našem portalu Agencija Montenegro nagrađena je sa 200.000 dinara.

    Studio „Panuka“ za projekat koji će biti objavljen na portalu lokalnevesti.rs dobiće 1.240.000.

    Projekat Adria media grupe vrednovan je sa 800.000 dinara, a biće objavljen na portalu espreso.

    Za sadržaj na portalu Srbija danas otići će milion dinara, a za sadržaj na Informeru 500.000, kao u za tekstove na Srpskom telegrafu.

    „NS Vid media“ za projekat koji će se emitovati na Studiju B dobiće milion dinara, „Dunav produkcija“ za informacije koje će biti objavljene u Dnevniku 1.500.000.

    Projekat za Starčevačke novine vrednovan je sa 650.000.

    Manji iznosi su dodeljeni još za sadržaje koji će biti objavljeni na prastanju uspeha, embargu, vajdsagmi, zdravom pancevu, zelenoj strani, znakovnom jeziku i makinfou.

     

    Najviše novca za proizvodnju medijskih sadžaja ove godine otići će za informisanje Pančevaca putem RTV Pančevo. Za projekat „Panorama Pančeva“ koji će biti emitovan preko kanala te medijske kuće Audio video produkcija „Vi production“ Vladimira Ilića iz Beograda dobiče 11 miliona dinara.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Društvo