Društvo

Konkurs za najlepše uređeno dvorište Omoljice u 2016. godini

Pančevo, Sre, 22/06/2016 - 17:12
Mirjana Marić


Udruženje građana Suncokret iz Omoljice raspisuje nagradni konkurs za najlepše uređeno dvorište Omoljice u 2016. godini! 

Pravila učešća:

– Pravo učešća imaju svi meštani Omoljice – Jedna osoba može poslati jednu fotografiju – Na konkurs se mogu slati fotografije celog dvorišta ili bašte, terase i sl. koje su napravljene u 2016. godini, odnosno predstavljaju trenutan izgled uređenog dvorišta ili bašte, terase i sl. – Konkurs traje od 20. juna do 20. jula 2016. – Fotografija se šalje na mejl [email protected]

Potrebno je poslati: – Fotografiju uređenog dvorišta – Ime i prezime vlasnika dvorišta – Adresu  – Broj telefona

Pobednička fotografija je ona koja ima najveći broj lajkova na zvaničnoj facebook stranici Udruženja građana „Suncokret“Pobednik konkursa (vlasnik dvorišta) dobija vaučer u iznosu od 3000 dinara za kupovinu baštenskog materijala/opreme!

Dvanaest najlepših fotografija po izboru članova komisije Udruženja građana „Suncokret“  biće objavljeno u kalendaru za 2017. godinu

Pobednička fotografija će biti proglašena 21.jula 2016. godine.

Slanjem fotografije, vlasnik dvorišta garantuje da je to dvorište njegovo i saglasan je sa time da se, pre dodele nagrade, komisija Udruženja građana „Suncokret“ konkursa uveri u istinitost sadržaja fotografije.

Neophodno je da kvalitet fotografije bude što bolji i da ne prelazi 5MB.
MarketingNajnovije vesti