Nadzorna kamera Foto: pixabay
Društvo

Konkurs za prijem komandira u kaznenim ustanovama - KPZ Pančevo primiće dva pripadnika službe za obezbeđenje

Izvor: 
Tanjug Sre, 05/10/2022 - 12:06Uprava za izvršenje krivičnih sankcija raspisala je danas konkurs za prijem u stalni radni odnos 51 pripadnika Službe za obezbeđenje u kazneno-popravnim ustanovama u Beogradu, Novom Sadu, Pančevu i Smederevu.

Kazneno-popravni zavod u Beogradu će zaposliti 25 komandira, saopštila je Uprava za izvršnje krivičnih sankcija.

Kako je navedeno ovaj zavod zaposlio je od početka godine 22 pripadnika najbrojnije službe u sistemu izvršenja.

Novo pojačanje u Službi za obezbeđenje dobiće i najveća pritvorska jedinica, Okružni zatvor u Beogradu, koji će u stalni radni odnos primiti 15 novih komandira.

Predviđeno je da KPZ Beograd (Padinska skela) zaposli četiri, a Okružni zatvor u Novom Sadu, druga po veličini pritvorska jedinica u zemlji, tri komandira.

KPZ Pančevo, jedan od najmodernijih zavoda u zemlji i Okružni zatvor u Smederevu primiće po dva pripadnika Službe za obezbeđenje.

Konkurs je objavljen na internet adresi Ministarstva pravde, portalu e-uprave i Nacionalne službe za zapošljavanje, kao i u listu "Poslovi".

Rok za podnošenje prijava zainteresovanih kandidata traje do 20. oktobra 2022. godine.

Urava za izvršenje krivičnih sankcija je pre godinu dana raspisala veliki konkurs za prijem u stalni radni odnos 164 pripadnika Službe za obezbeđenje u 13 kazneno-popravnih ustanova, a u toku je prijem 138 komandira u novi Kazneno-popravni zavod u Kragujevcu, čije otvaranje je planirano do kraja godine.
MarketingNajnovije vesti