Sekretarijat
Društvo

KOVIN: Reciklažni centar zatražio dozvolu za skladištenje opasnog i neopasnog otpada

Izvor: 
013info Sre, 26/05/2021 - 09:04PD Reciklažni centar M. M. L. iz Beograda je zatražilo izdavanje dozvole za skladištenje neopasnog i opasnog otpada u Kovinu u Železničkoj ulici broj 28, obavestio je Pokrajinski sekretarijat za urbanizam i zaštitu životne sredine.

Iz Pokrajinskog sekretarijata su nam rekli da je u pitanju skladište električnog i elektronskog otpada, te da za tu lokaciju postoji sva dokumentacija i upotrebna dozvola.

- U skladu sa trenutnom situacijom u Republici Srbiji vezano za pandemiju virusa covid19, uvid u zahtev za izdavanje dozvole za skladištenje neopasnog i opasnog otpada na lokaciji operatera u u Kovinu, ul. Železnička br. 28, na katastarskoj parceli 1030/2 KO Kovin, može se izvršiti u prostorijama Pokrajinskog sekretarijata za urbanizam i zaštitu životne sredine uz poštovanje svih propisanih mera za sprečavanje širenja virusa i uz prethodni dogovor na broj telefona: 021/487-4640 Olivera Simić, kaže se u obaveštenju sekretarijata.

Dozvola je zatražena 22. aprila, a rok za dostavljanje mišljenja i predloga je 14. jun 2021. godine.

Zainteresovani mogu dostaviti svoje mišljenje u pisanoj formi na adresu Sekretarijata ili putem elektronske pošte na e-mail: [email protected] ili telefonskim putem +381 21 487 4640.

 
MarketingNajnovije vesti