• Kuća bezbednosti – policija u službi građana

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    PANČEVO – U četvrtak, 21. aprila, u ulici Vojvode Radomira Putnika, počelo je s radom „Savetovalište za bezbednost – kuća bezbednosti“. Zadatak ove kancelarije, u kojoj će raditi tri policijska službenika, koji će pokrivati linije rada policije opšte nadležnosti, saobraćajne policije, kriminalističke policije i upravnih poslova, je da se razvije saradnja i partnerstvo sa građanima u smislu pružanja pomoći građanima u rešavanju njihovih problema. 

    Otvaranju „Kuće bezbednosti“ prisustvovali su vršilac dužnosti direktora policije Vladimir Rebić, načelnik Policijske uprave Pančevo Nikola Popovac i gradonačelnik Pančeva Saša Pavlov.

     

     

    „Kancelarija je, zahvaljujuću aktivnostima načelnika Policijske uprave Pančevo Nikole Popovca, prva takva institucija u Republici Srbiji, gde će građani Pančeva moći sakodnevno da pristupe i od policijskih službenika dobiju sve potrebne informacije po pitanjima koja se tiču građana, a odnose se na bezbednost, pitanja kriminala i pitanja koje su u nadležnosti ove Policijske uprave – upravne poslove i bilo koja druga gde će građani dobiti jasan i nedvosmislen odgovor i biti brzo upućeni u rešavanje svojih problema“, istakao je vršilac dužnosti direktora policije, Vladimir Rebić.

    Načelnik Policijske uprave Pančevo Nikola Popovac rekao je da je su za početak opredeljene četiri linije rada – kriminalistička policija, policija opšte nadležnosti, saobraćajna policija i upravni poslovi.

    „Ovo je primer rada policije u lokalnoj zajednici gde je policija u službi građana“, istakao je Popovac.

    Gradonačelnik Pančeva Saša Pavlov, rekao je da je bezbednost grada Pančeva prioritetan cilj i da je u ostvarivanju tog cilja saradnja lokalne samopurave i Policijske uprave Pančevo izuzetna.

    U četvrtak, 21. aprila, u ulici Vojvode Radomira Putnika broj 14, počelo je s radom „Savetovalište za bezbednost – kuća bezbednosti“. Zadatak ove kancelarije, u kojoj će raditi tri policijska službenika, koji će pokrivati linije rada policije opšte nadležnosti, saobraćajne policije, kriminalističke policije i upravnih poslova, je da se razvije saradnja i partnerstvo sa građanima u smislu pružanja pomoći građanima u rešavanju njihovih problema.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Društvo