Biglica u busu
Društvo

KUCA SE VOZI SAMA PO GRADSKIM AUTOBUSIMA - Ko je spazi neka javi Udruženju "Ljubimci"

Izvor: 
013info Sub, 26/12/2020 - 22:30Preslatka ženka bigla ili mešanka sa genima te rase, juče je ušla u autobus u Starčevu, a uslikana je na stajalištu kod „belih medveda”, odnosno  kod robne kuće u centru Pančeva. Moguće da je ova lepotanka nekom pripadala, pa se izgubila. Pritom, izgleda kao da nosi štence, ali najveći problem je što u međuvremenu nestala, pa ako je neko vidi može da se javi Udruženju „Ljubimci” preko društvenih mreža (ljubimci pančevo).

Predsednik ove organizacije, Ivan Kurajov, kaže da je objava za ovog psića neverovatno podigila javnost.

– Bila je najdeljenija od kada smo počeli da vodimo grupu i stranicu na Fejsbuku. Ljudi iz cele Srbije i inostranstva javljaju se sa zahtevima da udome ovu predivnu kucu. Međutim, procedura je da se, kada se pas pronađe, prvo proveri da li ima čip i vlasnike, a tek nakon toga može se udomiti. Najčudnije u celoj ovoj priči je to što nam je javljeno da je ova biglica viđana na više lokacija, kako neopaženo ulazi u autobus ili izlazi iz njega – navodi Kurajov.

On ističe i da je zanimljivo da se ova situacija poklopila sa potrebom da se prevoz kućnih ljubimaca, koji propisuje gradska odluka, uskladi sa radom novoosnovaog preduzeća, koje odnedavno pruža uslugu javnog prevoza u Pančevu.

Ovo se, naravno, odnosi na prevoz ljubimaca u pratnji vlasnika...
MarketingNajnovije vesti