• Mesečno po kvadratnom metru i 315 dinara

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    PANČEVO, 24. avgust –- Gradsko veće saglasilo se sa davanjem u zakup na pet godina četiri lokala u centru Pančeva. Procedura je išla preko Direkcije za izgradnju i uređenje Pančeva, a ukupno je za četiri lokala bilo osam ponuda, od kojih se pet odnosilo samo na jedan poslovni prostor.

    Gradski lokal u ulici dr Žarka Fogaraša nešto veći od 15 metara kvadratnih, gde je ponuda bila samo jedna, dat je u zakup za 4.788 dinara bez PDV-a. Lokal od 26 metara kvadratnih u ulici Žarka Zrenjanina mesečno će zakupca bez PDV-a koštati 8.190 dinara. Dok će treći zakupac za lokal u istoj ulici površine 110 kvadratnih metara mesečno plaćati 34.735 dinara bez PDV-a. Sva tri lokala u centru Pančeva, pošto su jedine ponude bile istovremeno i najpovoljnije, zakupljuju se za 315 dinara po metru kvadratnom mesečno.

    Za lokalom u ulici Vojvode Radomira Putnika 15, čija je površina nepuna 33 kvadratna metra, bila je 5 puta veća potražnja. Konkurencija je dovela do veće zakupnine, koja će u ovom slučaju iznositi 26.344 dinara mesečno bez PDV-a. Mesečna zakupnina po kvadratnom metru u ovom slučaju je 800 dinara.

    PANČEVO, 24. avgust – Gradsko veće saglasilo se sa davanjem u zakup na pet godina četiri lokala u centru Pančeva. Procedura je išla preko Direkcije za izgradnju i uređenje Pančeva, a ukupno je za četiri lokala bilo osam ponuda, od kojih se pet odnosilo samo na jedan poslovni prostor.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Društvo