• Ministar prosvete primio pobednike sa evropskog prvenstva u saobraćaju među kojima su Hana i Lazar iz omoljičke škole

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    Pobednike ovogodišnjeg evropskog takmičenja za osnovnce u pod nazivom „Šta znaš o saobraćaju?“ održanog proteklog vikenda u Zadru, danas je primio ministar prosvete Branko Ružić. Među osvajačima zlatne medalje našli su se i učenica sedmog razreda Hana Ćirić i godinu dana stariji Lazar Đukanovic i iz omoljičke Osnovne škole „Dositej Obradović”.

    S njima je bio mentor i nastavnik iz predmeta tehničko i informatičko obrazovanje Miodrag Tasić, koji je zaslužan za pomenuti uspeh, kao i za neke ranije osvojene međunarodne trofeje u pomenutoj oblasti.

    On navodi da je četvoročlana reprezentacija lepo primljena u Vladi Srbije.

    – Deca su shvatila u razgovoru sa ministrom da se njihov rad i trud i te kako isplate. To se naročito odnosi na momente kada se on srdačno0 pozdravio sa svakim od njih ponaosob. Oni su potom opušteno komunicirali, a nakon toga dali su izjave za medije – naveo je Tasić.

     

     

    Pobednike ovogodišnjeg evropskog takmičenja za osnovnce u pod nazivom „Šta znaš o saobraćaju?“ održanog proteklog vikenda u Zadru, 

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Društvo

    PU PANČEVO: Pojačana kontrola saobraćaja

    Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Uprave saobraćajne policije, u periodu od 25. aprila do 1. maja 2024. godine sprovešće akciju pojačane kontrole saobraćaja usmerenu na otkrivanje i […]