• Nova trasa linije 108 zbog radova kod Pančevačkog mosta

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    Rekonstrukcija železničkih nadvožnjaka na deonici pruge Pančevački most – Pančevo počinje u petak, 26. avgusta, a planirani završetak je do 10. novembra.

    Radove izvodi akcionarsko društvo za upravljanje javnom železničkom infrastrukturom, „Infrastruktura železnice Srbije”, na rampi petlje iz smera od Pančeva, to jest ka Beogradu i Zrenjaninu.

    Tokom izvođenja radova menja se režim rada linija GSP-a vozila sa linije broj 108 će, u smeru ka Beogradu, na delu od raskrsnice Pančevačkog puta i Severne tangente do Pančevačkog mosta, saobraćati sledećim saobraćajnicama: Pančevački put, Severna tangenta, Put za Ovču, Zrenjaninski put, Pančevački most i dalje redovnom trasom, dok u suprotnom smeru vozila neće menjati trasu.

    Izvor: Blic

    Rekonstrukcija železničkih nadvožnjaka na deonici pruge Pančevački most – Pančevo počinje danas, a planirani završetak je do 10. novembra.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Društvo

    Kolike su prosečne februarske plate u južnom Banatu

    Prosečna zarada (bruto) obračunata za februar 2024. godine iznosila je 129.934 dinara, dok je prosečna zarada bez poreza i doprinosa (neto) iznosila 94.125 dinara, saopštio je Republički zavod […]

    Foto-safari u Ivanovu 28. aprila

    Dom kulture „Žarko Zrenjanin“ i foto grupa „Dunavac“ organizovaće 17. fotografsko druženje „Foto-safari Ivanovo 2024“ u nedelju, 28. […]