• Od Pokrajine 20 miliona za rekonstrukciju Ulice Nikole Đurkovića

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    Izvor: http://www.vojvodina.gov.rs/

    Pančevo je juče dobilo oko 20 miliona dinara za rekonstrukciju Ulice Nikole Đurkovića.

    Predsednik Pokrajinske vlade dr Bojan Pajtić i direktor Uprave za kapitalna ulaganja AP Vojvodine Nebojša Malenković, uručili su prve ugovore korisnicima, koji su ostvarili pravo na bespovratna sredstva u okviru konkursa namenjenih za finansiranje i sufinansiranje projekata u oblasti saobraćajne infrastrukture i oblasti vodosnabdevanja i zaštite voda u našoj pokrajini. Ukupna vrednost ovih investicija iznosi 994.247.888,82 dinara, a ugovore o njihovoj dodeli uručeni su gradonačelnicima i predsednicima vojvođanskih opština.
    Sredstva za realizaciju projekata, koji će da doprinesu ravnomernom razvoju komunalne infrastrukture u vojvođanskim opštinama, dobila je 21 lokalna samouprava, među kojima su Sombor, Pančevo, Sremska Mitrovica, Novi Kneževac, Senta, Bačka Palanka, Žabalj i drugi.

    Predsednik Pokrajinske vlade dr Bojan Pajtić je istakao da današnja dodela ugovora treba da omogući da u 21 gradu i opštini u Vojvodini bude izgrađena saobraćajna infrastruktura i vodovodna i kanalizaciona mreža.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Društvo

    PU PANČEVO: Pojačana kontrola saobraćaja

    Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Uprave saobraćajne policije, u periodu od 25. aprila do 1. maja 2024. godine sprovešće akciju pojačane kontrole saobraćaja usmerenu na otkrivanje i […]