• Pančevački đaci i ove godine na takmičenju Mladi poslastičar

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    Učenici Ekonomsko-trgovinske škole „Paja Marganović“ u Pančevu učestvovaće na takmičenju za najboljeg poslastičara Srbije, koje se ove godine održava po treći put.

    Karavan „Mladi poslastičar“ će u januaru posetiti Pančevo, i tom prlikom biće izabrani najbolji poslastičari iz naše škole koji će se na finalnom takmičenju sa đacima stručnih škola iz Novog Sada, Bečeja, Leskovca i Beograda boriti za neke od vrednih nagrada. Profesorka Svetlana Stojšić kaže da će na ovogodišnjem takmičenju svoje umeće u pravljenju slatkih poslastica pokazati učenici kako završne godine srednjoškolskog obrazovanja, tako i đaci iz prvog i drugog razreda.

    Zdravko Gavrilović, svetski priznat poslastičar, po treći put imaće, kako kaže, ni malo lak zadatak da među mladim i perspektivnim ljudima, zajedno sa svojim kolegama, odabere najboljeg.

    „Tokom ove dve godine imao sam priliku da se lično uverim da su znanje i veštine naših srednjoškolaca na zavidnom nivou“, izjavio je Zdravko Gavrilović i dodajući da su izuzetna posvećenost profesora, njihovih učenika, kao i ljubav prema ovom poslu nešto što je zaista ostavilo snažan utisak na njega.

    Karavan „Mladi poslastičar“ pokrenula je kompanija Dijamant, čiji će proizvodi biti na raspolaganju svim takmičarima tokom trajanja takmičenja.

    Školama će tokom trajanja projekta „Mladi poslastičar“, kao i na finalnom takmičenju, na raspolaganju biti Dijamant proizvodi, koji će im biti od pomoći u radu i pripremi ovih slatkih poslastičarskih umeća.

    Učenici Ekonomsko-trgovinske škole Paja Marganović u Pančevu učestvovaće na takmičenju za najboljeg poslastičara Srbije, koje se ove godine održava po treći put.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Društvo

    Kolike su prosečne februarske plate u južnom Banatu

    Prosečna zarada (bruto) obračunata za februar 2024. godine iznosila je 129.934 dinara, dok je prosečna zarada bez poreza i doprinosa (neto) iznosila 94.125 dinara, saopštio je Republički zavod […]

    Foto-safari u Ivanovu 28. aprila

    Dom kulture „Žarko Zrenjanin“ i foto grupa „Dunavac“ organizovaće 17. fotografsko druženje „Foto-safari Ivanovo 2024“ u nedelju, 28. […]