Društvo

Pančevački gimnazijalci biraju "idola"

Pančevo, Uto, 19/11/2019 - 09:55
Ivana Vlajovic

Manifestacija „Gimnazijski idol“, tradicionalno takmičenje gimnazijalaca u pevanju popularnih pop-rok hitova, ove godine biće održana 10. decembra u dvorani „Apolo“ od 20.30 sati.

Od srede, 20. novembra, karte po ceni od 100 dinara biće u prodaji, a mogu se kupiti isključivo u Gimnaziji. Sva prikupljena sredstva namenjena su fondu za Muzički klub Ginazije za obnovu instrumenata i kupovinu nove opreme.

„Svi učesnici, i pevači i prateći bend, su učenici Gimnazije, a biće izvođeno 19 pesama, uz učešće gostiju, bendova čiji su članovi takođe bivši gimnazijalci“, rekao je profesor matematike u Gimnaziji „Uroš Predić“ Milutin Kojić dodajući da je ova manifestacija prvenstveno namenjena gimnazijalcima, ali da uvek dođu i roditelji, braća, sestre, drugari iz drugih škola“.

Petočlani žiri odlučivaće o pobednicima takmičenja, a predviđene su i nagrade za tri prvoplasirana učesnika. Takođe, biće dodeljena i nagrada publike.

„Na ulaznicama postoje kuponi gde svako od prisutnih može da glasa za jednu pesmu. Ove godine će prva nagrada biti tablet računar“, rekao je profesor Kojić.

plakat_3.jpgMarketingNajnovije vesti