Izgubljen pekinezer pronađen u naselju Tesla u Pančevu

Društvo

Pančevci pomozite da se pronađe vlasnica izgubljenog uplašenog psa!

Pančevo, Pon, 07/10/2019 - 15:24
Ivana Vlajovic

Iz Udruženja „Ekolibrijum“ mole sugrađane da pomognu u pronalaženju vlasnice mužjaka pekinezera koji je pronađen u subotu, 5. oktobra, u naselju Tesla.

Iako su Ema, koja je pronašla psa, i udruženje „Ekolibrijum“ preko društvenih mreža pokušali da rašire vest da je pas pronađen, još niko se nije javio. U međuvremenu je do predstavnika ovog Udruženja od obezbeđenja Lidla stigla vest da je jedna ženska osoba starosti oko 70 godina plačući tražila psa, ali se prepostavlja da ne koristi društvene mreže i da zato do nje nije stigla informacija da je pas pronađen i da je smešten kod volonterke „Ekolibrijuma“.

Iz ovog Udruženja mole sve Pančevce ukoliko primete stariju gospođu koja traži svog malog psa da joj daju njihov kontakt telefon 064/5450 009. Takođe, sa svim informacijama možete se obratiti i preko Facebook stranice Ekolibrijum ili na e-mail: [email protected].

„Iako je pas smešten na sigurno vidno je neraspoložen i odbija hranu. Molimo vas da nam pomognete da priča o preplašenom pekinezeru i njegovoj neutenoj vlasnici dobije srećan epilog“, navodi se u saopštenju Ekolibrijuma.
MarketingNajnovije vesti