• Pančevka stavila motocikl na licitaciju, a novac ide u humanitarne svrhe! (FOTO)

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    Pančevka Dragana Zidović stavila je na grupi Budi human – Humane licitacije licitaciju svoj motocikl Yamahu Diversion od 600 kubika. Motor je 1993. godište.

    – Ja sam prvi vlasnik (posto je motor uvezen). Motor je kod mene 7,5 godina. Odrzvavan, garaziran, mazen i pazen (koliko je bilo mogucnosti). Buduci vlasnik ima samo da promeni gume (sledecu sezonu mogu da izdrze, mozda jos jednu), retrovizore, vetrobran/vizir, zadnji disk i (verovatno) paknove nisam stigla da promenim zvog korone (paknovi du stavljeni pre 2 godine, ali ja nikada nisam koristila zadnju kocnicu). Sve ostalo na njemu je zameno prosle godine, sem guma. One su menjane 2017, kupljene nove (jer ne zelim da razmisljam o svojoj i tudjoj bezbednosti). Takodje na istom je svake godine uredno radjen mali servis (menjanje ulja i filtera). Motor nije registrovan, registracija je istekla 10.06.2020. godine. Razlog zasto motor stavljam na licitaciju je zato sto nemam vremna da ga vozim od svojih obaveza, kao i to da ne mogu finansijski da izdrzim servisiranje automobila i motora, a zao mi da stoji u garazi i da skuplja prasinu, objašnjava Dragana.

    Ona kaže da je za ovaj motor emotivno vezana, a odredila je i početnu cenu, kao i kome bi novac otišao.

    – Ovo je moj prvi motor i sa istim sam prozivela i dozivela dosta lepih i losih trenutaka, kao i to da sam jako vezana za isti (neko ce reci da nisam normalna, ali takva sam. Vezujem se za stvari koje volim). Pocetna licitacija neka bude 60.000  dinara. Novac bi da se uplati za Lanu i Unu, a ako se ponudi vise da se uplati i za blizance, napisala je Dragana u svom postu na grupi Budi human – Humane licitacije.

     

    Pančevka Dragana Zidović stavila je na grupi Budi human – Humane licitacije licitaciju svoj motocikl Yamahu Diversion od 600 kubika. Motor je 1993. godište.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Društvo

    PU PANČEVO: Pojačana kontrola saobraćaja

    Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Uprave saobraćajne policije, u periodu od 25. aprila do 1. maja 2024. godine sprovešće akciju pojačane kontrole saobraćaja usmerenu na otkrivanje i […]