• PANČEVO: Ako vozač ne stane da primi putnike javite se Pantransportu – svima je u interesu da putnici budu zadovoljni

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    U poslednje vreme pojavilo se par natpisa na društvenim mrežama o tome kako autobusi Pantransporta nisu stali da prime putnike. Povela se diskusija oko toga, pa smo, kako to novinarska praksa nalaže, pozvali Pantransport kako bismo dobili objašnjenje.

    Direktor saobraćaja pančevačkog prevoznika Voja Savičić rekao nam je da oni imaju način da provere ovakve navode, ali je potrebno da se građani, ako se ovako nešto desi, obrate njihovim službama.

    – Naši autobusi imaju ugrađene kamere i mi možemo da proverimo šta se desilo. U slučaju da se ustanovi da je vozač postupio suprotno svojim obavezama, mi ćemo svakako preduzeti mere, kaže Savićić.

    On nam je rekao da su imali prijavu za autobus koji je prolazio kroz Omoljicu, a nije stao na stanici, ali da je to bila ugovorena vožnja, pa taj autobus nije ni trebalo da stane. 

    Savičić je dodao da ne vidi zašto bi vozaču bilo u interesu da ne stane i primi putnike, jer to je njihova delatnost.

    Zanimalo nas je i da li vozači imaju obavezu da stanu na svaku stanicu tokom vožnje, na šta nam je odgovorio da nemaju obavezu ukoliko nema putnika koje treba da prime ili putnika koji treba da siđu. Kaže da je dosta primedbi bilo od strane putnika na to što se staje i gubi vreme ako nema potrebe.

    Savičić je ponovio da se u slučaju da putnici primete nepravilnost svakako jave njihovim službama, a da će oni ispitati šta se desilo jer imaju načina da to učine.

     

     

    U poslednje vreme pojavilo se par natpisa na društvenim mrežama o tome kako autobusi Pantransporta nisu stali da prime putnike. Povela se diskusija oko toga, pa smo, kako to novinarska praksa nalaže, pozvali Pantransport kako bismo dobili objašnjenje

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Društvo