• PANČEVO: Besplatno obrazovanje za odrasle

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    Osnovna škola „Đura Jakšić“ do kraja septembra vrši besplatan upis polaznika za osnovno obrazovanje odraslih. Zainteresovani polaznici treba da imaju više od 15 godina i da nemaju završenu osnovnu školu.

    Prilikom upisa potrebno je poneti Izvod iz metične knjige rođenih i Svedočanstvo o poslednjem završenom razredu.

    Obrazovanje se odvija u tri ciklusa, a svaki traje jednu školsku godinu. U prvom ciklusu stiču se osnove funkcionalne pismenosti, dok se u drugom i trećem stiču osnove opšteg obrazovanja i stručne kompetencije. Nastava je prilagođena potrebama polaznika i odvija se svakoga dana u poslepodnevnim časovima.

    Za sve dodatne informacije možete se obratiti na brojeve telefona: 013/344 998, 064/ 13 40 615.

    Osnovna škola „Đura Jakšić“ do kraja septembra vrši besplatan upis polaznika za osnovno obrazovanje odraslih. Zainteresovani polaznici treba da imaju više od 15 godina i da nemaju završenu osnovnu školu.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Društvo

    Kolike su prosečne februarske plate u južnom Banatu

    Prosečna zarada (bruto) obračunata za februar 2024. godine iznosila je 129.934 dinara, dok je prosečna zarada bez poreza i doprinosa (neto) iznosila 94.125 dinara, saopštio je Republički zavod […]

    Foto-safari u Ivanovu 28. aprila

    Dom kulture „Žarko Zrenjanin“ i foto grupa „Dunavac“ organizovaće 17. fotografsko druženje „Foto-safari Ivanovo 2024“ u nedelju, 28. […]