• PANČEVO: Bolnica dobila vrednu donaciju

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    Humanitarni karavan obojen šarenim balonima nastavlja da obilazi dečja odeljenja najvećih klinika u Srbiji. Posle Kliničkog centra Niš, Višegradske, Instituta za zdravstvenu zaštitu majke i deteta Srbije „Dr Vukan Čupić“, Tiršove, pomoć je stigla i Opštoj bolnici Pančevo.

    Medicinsko osoblje je tokom vrelog talasa imalo problema prilikom smeštaja najmlađih pacijenata sa temperaturom, jer su na odeljenju nedostajali klima uređaji. Kompanija Mozzart je u najkraćem roku reagovala i nabavila neophodne inverter klime, što je samo jedna u nizu donacija ovoj zdravstvenoj ustanovi.

    U prethodnom periodu na istu adresu stigli su manometri, pulsni oksimetar, tehnički uređaji za opremanje soba, kao i nameštaj.

    „Drago mi je da postoje društveno odgovorne kompanije kao što je Mozzart, koje shvataju ozbiljnost momenta, odnosno da bolnice zbog birokratskih problema često ne mogu da reaguju dovoljno brzo. Zato su nam donacije ovog tipa veoma značajne i umnogome olakšavaju rad. Trenutno velika sredstva izdvajamo za lečenje pacijenata sa kovid infekcijom, pa dečje odeljenje još nije došlo na red za renoviranje. Do tada, ovakva pomoć nam mnogo znači“, istakao je Slobodan Prodanović, načelnik dečjeg odeljenja Opšte bolnice Pančevo.

     

    Humanitarni karavan obojen šarenim balonima nastavlja da obilazi dečja odeljenja najvećih klinika u Srbiji. Posle Kliničkog centra Niš, Višegradske, Instituta za zdravstvenu zaštitu majke i deteta Srbije Dr Vukan Čupić, Tiršove, pomoć je stigla i Opštoj bolnici Pančevo.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Društvo

    PU PANČEVO: Pojačana kontrola saobraćaja

    Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Uprave saobraćajne policije, u periodu od 25. aprila do 1. maja 2024. godine sprovešće akciju pojačane kontrole saobraćaja usmerenu na otkrivanje i […]