Zlatna medalja Novosadskog sajma
Društvo

PANČEVO: Burjan šampion kvaliteta za proizvode od mesa

Izvor: 
G. J. Pet, 09/07/2021 - 19:43


Na 88.međunarodnom Poljoprivrednom sajmu  u Novom Sadu nagrađeni su najbolji proizvođači mesa,mesnih prerađevina, konzumnih jaja i semenskog materijala biljne proizvodnje. Iz našeg regiona najuspešnija je bila mesara „Burjan” koja je nagrađena sa 8 medalja, a dobila je i veliki pehar Novosadskog sajma za vrlo visok kvalitet ocenjenih proizvoda. Ovo pančavačko privatno preduzeće osvojilo je 4 zlatne, 2 srebrne i 2 velike zlatne medalje, a sa proizvodom Kraški vrat  postali su Šampioni kvaliteta u toj grupi proizvoda:

- Trudićemo se da i dalje ovako skromnim i malim koracima kao i do sad unapređujemo našu proizvodnju i naše proizvode i da na taj način pomognemo samom potrošaču da dođe lako do kvalitetnijeg proizvoda koji mu je pristupačan i na dohvat ruke. Mi se ponosimo ovim dostignućem i trudićemo se da budemo još bolji u narednom periodu- rekla je Marija Orsić, radnica mesare „Burjan” po dobijanju vrednih priznanja.
 
Iz južnog Banata na Novosadskom sajmu poljoprivrede nagrađeni su još Olda Group iz Seleuša koja je osvojila srebrnu medalju za organsko hladno presovano ulje suncokreta i veliku zlatnu medalju za sveža organska jaja.
 
Granexport iz Pančeva osvojio je 3 velike zlatne medalje kao i Plaketu Novosadskog sajma za vrhunski kvalitet i asortiman mlinskih proizvoda.
 MarketingNajnovije vesti