• Pančevo će platiti dva uniformisana promotera i javnu ličnost za kampanju bezbednosti u saobraćaju

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info
    Grad Pančevo spreman je da plati kampanju za poboljšanje bezbednosti saobraćaja jasno je iz javne nabavke objavljene na portalu.

    Angažovani će se baviti izborom najugroženijih učesnika u saobraćaju, idejnim rešenjem kampanje, dizajnom promotivno-edukativnih materijala, izradom 1000 letaka, i da kampanju realizauje kroz aktivnosti na terenu i na društvenim mrežama.

    Na terenu treba da bude dve aktivnosti usmerene na mlade vozače, pešake i bicikliste, koje će privući pažnju javnosti i imati pozitivan uticaj na učesnike, a od njega se očekuje da organizuje sve prateće aktivnosti, angažuje lica-izvođače.

    U paketu su i jednomesečne kampanje na društvenim mrežama Fejsbuk i Instagram, koju će ponuđač voditi preko stranica sa najmanje dva posta nedeljno.

    Ponuđač je u obavezi da angažuje promotere i to po najmanje dva za svaku lokaciju na kojoj će biti aktivnosti, kao i da izradi uniforme za promotere.

    Pančevo traži i da bude angažovana najmanje jedna javna ličnost koja će biti promoter bezbednog ponašanja u saobraćaju.

    Za ovu javnu nabavku male vrednosti Grad Pančevo ponude prima do 26. juna.

     

     
     

    Grad Pančevo spreman je da plati kampanju za poboljšanje bezbednosti saobraćaja jasno je iz javne nabavke objavljene na portalu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Društvo

    PU PANČEVO: Pojačana kontrola saobraćaja

    Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Uprave saobraćajne policije, u periodu od 25. aprila do 1. maja 2024. godine sprovešće akciju pojačane kontrole saobraćaja usmerenu na otkrivanje i […]