• PANČEVO: Danski i engleski biciklisti prolaze kroz naš grad i doručkuju u parku

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    Dvojica mladih Danaca i jedan Englez su na biciklističkom proputovanju stazom „Evro velo 6”, na kojem su već punih mesec dana, prošli i kroz Pančevo.

    Ovde su u samom centru grada zastali da predahnu i prezalogaje. Hranu su kupili u Maksiju u parku, a obrok su servirali tipično biciklistički – na obližnjoj klupi. Na meniju im je pored ostalog bila i paprika, što ih je, kako kažu, lepo okrepilo nakon dužeg pedaliranja.

    Inače njihovo putešestvjije je krenulo tako što su se ukrcali na brod kojim su stigli u južnu Dansku, odakle su se kroz Nemačku, Austriju i Mađarsku spuštali narednih 27-8 dana ili preko 2.000 kilometara.

    Svi oni su trenutno zaposleni u mega marketu „Lidl”, a bave se i vajarstvom.

    Dok su Jakob i Frederik iz Kopenhagena, Džejms je Englez iz Notingema.

    On ističe da je veoma srećan što je klub iz njegovog grada Notingem Forest ponovo u Premijer ligi nakon dužeg perioda od 23 godine, iako je krajem sedamdesetih bio dvostruki osvajač Kupa šampiona.

     

    Dvojica mladih Danaca i jedan Englez su na biciklističkom proputovanju stazom „Evro velo 6”, na kojem su već punih mesec dana, prošli i kroz Pančevo.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Društvo

    PANČEVO: Uskršnji bazar do 28. aprila

    U četvrtak, 25. aprila, otvorena je manifestacija „Uskršnji bazar“ koju organizuje Udruženje žena „Pančevke – Gornji Grad“ u saradnji sa Turističkom organizacijom grada Pančeva, uz […]

    PANČEVO: Bez naplate parkinga tokom praznika

    Tokom prvomajskih i uskršnjih praznika, od 1. do 6. maja, kontrolori na otvorenom parkiralištu – zoniranim parking mestima, neće vršiti kontrolu naplate parkiranja. […]

    Kolike su prosečne februarske plate u južnom Banatu

    Prosečna zarada (bruto) obračunata za februar 2024. godine iznosila je 129.934 dinara, dok je prosečna zarada bez poreza i doprinosa (neto) iznosila 94.125 dinara, saopštio je Republički zavod […]