• PANČEVO: Evo koje će ulice biti zatvorene za saobraćaj u vreme karnevala

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

     

    Zbog programa na centralnoj bini koja će biti postavljena u ulici Kej Radoja Dakića, u produžetku ulice Nikole Tesle/ Trg Đorđa Vajferta u Pančevu, biće zatvorena ulica Kej Radoja Dakića od ulica Nikola Tesla do ul. Dr Svetislava Kasapinovića, dana 16. i 17.06.2017.god. od 16 časova.

     

    Zbog  međunarodne  karnevalske  povorke,  dana u subotu 17. juna biće  zatvorena  ulica Vojvode Radomira Putnika, i to:

    • od  15  časova  zatvara  se  deo  ulice  Vojvode  Radomira  Putnika  od  ul.Karađorđeve  do ul.Vojvode Petra Bojovića, radi postavljanja zaštitnih ograda i tehnike;
    •  
    • od 18 časova u celoj ulici Vojvode Radomira Putnika, ul. Miloša Trebinjca od ul Miloša Obrenovića do ul. Vojvode R.Putnika, ul. Oslobođenja od kružnog toka do ul. Vojvode R.Putnika.

     

    Zbog kretanja i programa međunarodne karnevalske povorke za saobraćaj će biti zatvorene ulica kojom se povorka kreće , kao i delovi ulica koje se ukrštaju sa ulicom Vojvode R. Putnika.

    Početak međunarodne karnevalske povorke je u 20 časova. Okupljanje karnevalskih grupa i učesnika je od 19 časova u ul. Miloša Trebinjca.

     

    Organizatori Karnevala mole stanare pomenutih ulica da, ako imaju potrebu da se kreću svojim vozilima u navedeno vreme zatvaranja ulica, vozila izmeste pre zatvaranja ulica. Imajući u vidu da se očekuje veliki broj učesnika  i  posetilaca,  molimo  sve  koje  dolaze  svojim  vozilima  da  se  parkiraju  na  mestima predviđenim za parking van ulica predviđenih za zatvaranje.

     

    Takođe, organizatori Karnevala mole vozaće da

    • U četvrtak, 15.juna ne parkiraju svoja vozila na javnoj površini u produžetku ulice Nikole Tesle ka silosu, zbog postavljanja bine.
    • U  subotu,  17.juna  ne  parkiraju  svoja  vozila  na  javnoj  površini  kod Železničkog parka i silosa, zbog postavljanja i ispaljivanja vatrometa.

    Zbog programa na centralnoj bini koja će biti postavljena u ulici Kej Radoja Dakića, u produžetku ulice Nikole Tesle/ Trg Đorđa Vajferta u Pančevu, biće zatvorena ulica Kej Radoja Dakića od ulica Nikola Tesla do ul. Dr Svetislava Kasapinovića, dana 16. i 17.06.2017.god. od 16 časova.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Društvo

    Od Stratišta Stazom sećanja

    Ekološki aktivista Radomir Orlović uložio je trud da se trasira i obeleži pešačka staza, koja od memorijalnog kompleksa posvećenom stratištu Jevreja, Srba i Roma, vodi ka Tamišu i selu […]