• PANČEVO: Gradonačelnik Stevanović najavio radove na korzou

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    Gradonačelnik Pančeva Aleksandar Stevanović u intervijuu za novosadski Dnevnik najavio je od januara radove na korzou – Ulici Živojina Mišića.

    – Sledeće godine ćemo raditi korzo, odnosno Ulicu Živojina Mišića, i to krećemo od januara. Videćemo kakvi će biti finansijski efekti na budžet za 2021. godinu, i to je nešto što nas manje-više uslovljava. Osim keja, prioritetna nam je rekonstrukcija gradskog parka, odnosno njegovo uređenje, koje podrazumeva menjanje podzemnih instalacija, izgradnju kišnih kolektora, zamenu pločnika, javne rasvete i urbanog mobilijara, rekao je Stevanović.

    Stevanović je još rekao i da će se Tamiški kej raditi nekoliko godina, budući da će u realizaciju tog projekta biti uključene i državne, pokrajinske i gradske institucije.

     

    Gradonačelnik Pančeva Aleksandar Stevanović u intervijuu za novosadski Dnevnik najavio je od januara radove na korzou – Ulici Živojina Mišića.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Društvo

    PU PANČEVO: Pojačana kontrola saobraćaja

    Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Uprave saobraćajne policije, u periodu od 25. aprila do 1. maja 2024. godine sprovešće akciju pojačane kontrole saobraćaja usmerenu na otkrivanje i […]