Radovi u parku printscreen
Društvo

PANČEVO: Gradska menadžerka objasnila dokle su stigli radovi u parku i zašto se kasni sa završetkom (VIDEO)

Izvor: 
RTS (Goran Jovičić) Sub, 19/09/2020 - 11:25

Gradska menadžerka Pančeva Maja Vitman rekla je danas u izjavi za RTS da se u Gradskom parku momentalno radi na rekonstrukciji postojećih elektroinstalacija i da se radi tamponiranje kako bi se položile ploče.

- Sada možete videti prve obrise ovog centralnog gradskog jezgra, a u nastavku radova će se postaviti stubobi javnog osvetljenja na potezu od Ulice Petra Aračića do Karađorđeve, rekla je Maja Vitman.

Maja Vitman je rekla i da je na ovom delu bilo dosta podzemnih instalacija koje nisu mogli da predvide.

- Dok su radili, iz JKP Vodovod i kanalizacija naišli su na niz instalacija za koje nisu ni znali da postoje. Tako da su neki radovi umesto da se izvode mašinskim putem, morali da se urade ručnim iskopima i to je svakako malo prolongiralo rok završetka radova, objašnjava gradska menadžerka.

Ona je ponovo potvrdila da ovaj deo ostaje pešačka zona, te da će postojeće zelene površine ostati i da će biti posađeno "par novih sadnica". Klupe i žardinjere će biti rekonstruisane i vraćene

Do sada su izvedeni radovi na rekonstrukciji vodovodne mreže, fekalne kanalizacije, a dograđena je nedostajuća atmosferska kanalizacija.
MarketingNajnovije vesti