Gradska uprava Pančevo
Društvo

PANČEVO: Gradska uprava će preko agencije angažovati 35 radnika

Pančevo, Čet, 24/01/2019 - 08:20
Vladimir Đoković

Gradska uprava Pančeva oglasila je javnu nabavku za usluge administrativno – tehničkih poslova, poslova fizičko tehničkog obezbeđenja i pomoćnih poslova.

Potreba je iskazana za 35 radnika koji će pružati usluge, odnosno raditi u, Gradskoj upravi, a plate će primati preko agencije koja ih je angažovala.

U uslovima tendera navedeno je da ti ljudi ne smeju biti plaćeni manje od minimalne cenera, da im mora biti isplaćen rad za praznike, naknade za minuli rad i godišnji odmor, topli obrok.

Pančevo tenderom traži usluge 17 administrativno tehničkih radnika, sa srednjom školom, čija neto satnica ne može biti manja od 160 dinara. Na listi potreba je i 7 radnika za FTO zgrade gradske uprave, takođe sa srednjom školoma i satnicom od 155 dinara.

Za usluge sortiranja i raznošenja pošte Pančevo traži  4 radnika sa srednjom školom a satnica je  155 din. Na tender listi potreba su 2 zaposlena sa visokom školom za pripremu i obradu dokumentacije čija minimalna satnica je 211 dinara. Gradska uprava traži i stenografa i jednog radnika za fizičke poslove, dvoje ugostiteljskih radnika i jednog vozača.

Ponude agencija i firmi koje bi svoje usluge mogle da ponude gradskoj upravi Pančeva je 21. februar., a ugovor će biti realizovan dok se ne potroši novac koji je planiran za ove usluge – najduže do 12 meseci.
MarketingNajnovije vesti