• PANČEVO; „Grejanje“ ostvarilo najbolji finasijski rezultat prošle godine

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    Gradsko veće, na poslednjoj sednici, usvojilo je finasijske izveštaje za prošlu godinu četiri komunalna i jednog javnog preduzeća po kojima je samo JKP „Mladost“ iskazao neto gubitak, dok je JKP „Vodovod i kanalizacija“ prvi put posle nekoliko godina imao dobitak.

    Ta komunalna firma je prema finasijskom izveštaju iskazala neto dobit od osam miliona dinara. Prema finansijskom izveštaju ATP-a javni prevoznik je 2018. Imao dobit od blizu milion dinara, JP „Urbanizam“ od oko 750.000 dinara, dok je najveću dobit ostvarilo JKP „Grejanje“, čak 27 miliona dinara. „Mladost“ koja gazduje sportskim terenima u gradu završila je prošlu poslovnu godinu sa gubitkom od pet miliona dinara koji još nije pokriven. Na sednici Veća nije rečeno da li će to značiti da se može očekivati rebalans budžeta kako bi ovaj negativan poslovni rezultat bio anuliran.

    Gradsko veće, na poslednjoj sednici, usvojilo je finasijske izveštaje za prošlu godinu četiri komunalna i jednog javnog preduzeća po kojima je samo JKP „Mladost“ iskazao neto gubitak, dok je JKP „Vodovod i kanalizacija“ prvi put posle nekoliko godina imao dobitak.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Društvo