• PANČEVO: Javna rasprava o izmenama odluke o poslovnom, magacinskom prostoru i zidanim garažama

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    Javna rasprava o Nacrtu odluke o izmenama Odluke o poslovnom, magacinskom prostoru i zidanim garažama grada Pančeva, sprovodi se u periodu od 24. novembra 2022. godine do 1. decembra 2022. godine.

    Pozivaju se zainteresovana fizička lica, predstavnici poslovnih udruženja, privrednih subjekata, organa i organizacija, kao i druga zainteresovana lica da primedbe, predloge i sugestije za vreme trajanja rasprave dostavljaju na adresu Grad Pančevo, Gradska uprava, Sekretarijat za finansije, Trg Kralja Petra I 2-4, neposredno na pisarnici Gradske uprave ili elektronskim putem na adresu [email protected], saopšteno je na gradskom sajtu.

    Nacrt odluke o izmenama Odluke o poslovnom, magacinskom prostoru i zidanim garažama grada Pančeva sačinili su Sekretarijat za finansije, Sekretarijat za urbanizam, građevinske, stambeno-komunalne poslove i saobraćaj i Sekretarijat za imovinu Gradske uprave grada Pančeva.

    Nacrtom odluke o izmenama Odluke o poslovnom, magacinskom prostoru i zidanim garažama grada Pančeva propisuje se početna visina zakupnine za poslovni prostor po zonama, početna visina zakupnine za magacinski prostor po zonama i početna visina zakupnine po kategorijama za zidane garaže. 

    Kako se navodi, predložene cene početne visine zakupnine za poslovni prostor po zonama, početne visine zakupnine za magacinski prostor po zonama i početne visine zakupnine po kategorijama za zidane garaže primenjivaće se od 01. januara 2023. godine i uvećane su u odnosu na 2022. godinu za 11,1%, iskazane su bez PDV  i u skladu su sa Revidiranom Fiskalnom strategijom za 2023. godinu sa projekcijama za 2024. i 2025. godinu, koja je objavljena, 21.11.2022. godine, na zvaničnom sajtu Ministarstva finansija Republike Srbije i sa članom 9. Zakona o porezu na dodatu vrednost.

    Javna rasprava o Nacrtu odluke o izmenama Odluke o poslovnom, magacinskom prostoru i zidanim garažama grada Pančeva, sprovodi se u periodu od 24. novembra 2022. godine do 1. decembra 2022. godine.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Društvo

    PU PANČEVO: Pojačana kontrola saobraćaja

    Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Uprave saobraćajne policije, u periodu od 25. aprila do 1. maja 2024. godine sprovešće akciju pojačane kontrole saobraćaja usmerenu na otkrivanje i […]