Njegoševa
Društvo

Pančevo: Kafići u Njegoševoj ostaju bez bašti tokom leta zbog rekonstrukcije ove ulice

Izvor: 
D. V. Čet, 28/05/2020 - 18:30

Vlasnici ugostiteljskih objekata u Njegoševoj ulici danas su dobili rešenja kojima im Gradska uprava nalaže da do kraja naredne nedelje uklone letnje bašte. Razlog je početak rekonstrukcije ove ulice koja se očekuje sredinom juna.

Prema planu bi tada trebalo najpre da počnu radovi na zameni vodovodnih instalacija i kišne i fekalne kanalizacije. Oni bi u idealnim uslovima trebalo da budu završeni do sredine avgusta, a potom će uslediti popločavanje Njegoševe i postavljanje nove led rasvete. Ukoliko sve bude teklo po planu, u septembru bi ova centralna pančevačka ulica trebalo da dobije novi izgled.

Vlasnici kafića, butika i drugih lokala su sa nezadovoljstvom primili ove vesti, jer su zbog korona virusa već izgubili dvomesečnu zaradu, pa će ovi radovi dodatno uticati na njihovo poslovanje. Nezvanično saznajemo da će radovi biti obavljani po fazama, tako da građanima neće biti onemogućen pristup svim lokalima  sve vreme, već samo onda kada se ispred njih bude radilo, ali će letnje bašte morati da budu uklonjene.

 


MarketingNajnovije vesti