Panel
Društvo

PANČEVO: Kako da budeš bezbedan u noćnom životu

Izvor: 
013info Pet, 12/08/2022 - 12:39Dom omladine Pančevo u saradnji sa Kancelarijom za mlade grada Pančevo I ReGeneracijom u subotu, 13. avgusta, od 20.30 u Letnjoj bašti Doma, organizuje tribinu o bezbednosti u noćnom životu.
 
Noćni život je mnogo više od par sati muzike zato je veoma bitno znati kako biti bezbedniji/a u toku noćnog provoda, bilo da su u pitanju psihoaktivne supstance, spajking, reakcija na nasilje, ili pomoć ukoliko je nekome loše.
Pored provoda, bitno je da zdravlje i bezbednost takođe budu na visokom nivou kako pre i tokom, tako i nakon samog izlaska.
Na panelu ćete uz predstavnike i predstavnice Re Generacije imati prilike da popričate o programima smanjenja štete pri upotrebi psihoaktivnih supstanci, prevenciji i reakciji na rodno zasnovano nasilje, kao i o tome kako da adekvatno odreagujete ukoliko se sretnete sa zdravstvenim, socijalnim i/ili pravnim rizicima tokom ili nakon izlaska.
- Sve što si želeo/la da znaš o drogama, bezbednosti i smanjenju štete, a nisi imao/la koga da pitaš - imaćeš priliku da to učiniš na ovom panelu, poručuju organizatori.
Na Re Generacijinom info pultu će se deliti flajeri sa informacijama o psihoaktivnim supstancama, prevenciji toplotnog udara, HIV/AIDS, kao i party packove, uz vodič za bezbedniji klabing, a Re Generacijin tim je tu da ti da sve potrebne dodatne informacije!
 
Kompas i Unija mladih grada Pančeva će takođe imati svoje štandove, a nakon panela đuskaće se uz muzički odabir DJ Zminita!
 
Ukoliko bude padala kiša, tribina će biti  u malom klubu Doma omladine.MarketingNajnovije vesti