• PANČEVO: Kredit od 55 miliona za izradu tehničke dokumentacije za kompleks objekata Zdravstvenog centra – Opšte bolnice

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    Grad Pančevo će dići kredit od 55 miliona dinara za izradu tehničke dokumentacije za predstojeće radove na objektima Zdravstvenog centra – Opšte bolnice.

    Ukupno je 11 bolničkih objekata na bruto površini od 26.000 m2, a površina celog kompleksa je 43.000 m2.

    Dokumentacija se sprema za izvođenje radova na adaptaciji, rekonstrukciji, dogradnju, nadgradnji, izgradnji, rušenju, energetskoj sanaciji objekata, i parternom uređenju prostora.

    „Izradom tehničke dokumentacije na koju će saglasnost dati Kancelarije za upravljanje javnim ulaganjima Vlade Srbije, stvoriće se uslovi za kvalitetnu pripremu tenderske dokumentacije za potrebe raspisivanja javne nabake nakon što se način rešavanja problema definiše Studijom opravdanosti kojom će biti predviđena ili rekonstrukcija postojećih objekata u kompleksu ili izgradnja nove zgrade Bolnice“, navodi se u dokumentu.

     

    Grad Pančevo će dići kredit od 55 miliona dinara za izradu tehničke dokumentacije za predstojeće radove na objektima Zdravstvenog centra – Opšte bolnice

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Društvo