• PANČEVO: Milica je rekla „da“

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    Transparent kojim je Danijel Sabljov zaprosio Milicu Dabin privukao je veliku pažnju na društvenim mrežama. Transparent je bio okačen na Tamiški most, a ne njemu je pisaolo „RECI DA“ uz, naravno, crtež crvenog srca

    Nisam mogla da verujem kada sam videla natpis na mostu! Iznenadila sam se, bilo je baš neočekivano. Naravno, odmah sam rekla – da!

    Ovako, za „Novosti“, priča Milica Dabin, devojka iz Pančeva, koju je u ponedeljak na nesvakidašnji način zaprosio njen dečko, sada verenik, Danijel Sabljov.

    On je na mostu preko Tamiša, na ulazu u Pančevo, postavio transparent na kome je kratko i jasno napisao „RECI DA“ i uz sudbonosno pitanje nacrtao romantično crveno srce.

    – Tog dana krenuli smo prvo do grada na piće i on je u jednom trenutku rekao da svratimo do keja da malo prošetamo – srećna, za naš list kaže Milica. – Kada sam videla natpis, oduševila sam se i odgovorila potvrdno!

    Ceo tekst pročitajte na sajtu Novosti.

    Nisam mogla da verujem kada sam videla natpis na mostu! Iznenadila sam se, bilo je baš neočekivano. Naravno, odmah sam rekla – da!

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Društvo

    PANČEVO: Red vožnje Pantransporta tokom praznika

    Pantransport će od sutra, 1. maja, zaključno sa ponedeljkom, 6. majem, svoje polaske na svim međumesnim i gradsko - prigradskim linijama obavljati prema režimu reda vožnje za nedelju i dane […]

    PANČEVO: Kako da proverite da li ste na biračkom spisku

    Deo jedinstvenog biračkog spiska za područje grada Pančeva, na osnovu koga će se 2. juna 2024. godine održati izbori za odbornike Skupštine grada Pančeva, izložen je na uvid u Gradskoj upravi […]