• PANČEVO: Ministar Udovičić posetio Medicinsku školu

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    Tokom posete Pančevu sa srednjoškolcima i mladim sportistima u sredu, 29. marta u Medicinskoj školi “Stevica Jovanović” družio se ministar u Vladi Srbije, Vanja Udovičić. Pred početak predavanja o doping u sportu sa domaćinom, gradonačelnikom Sašom Pavlovim, ministar omladine i sporta, obratio se zainteresovanim učenicima i nastavicima u kabinetu za anatomiju. Udovičić je istakao značaj vršnjačke edukacije u ovoj oblasti.

    Usledio je sportski čas sa mladima u sportskoj sali Medicinske škole. Ministru Udovičiću posebnu pažnju su privukli karatisti i džudisti koji su trenirali. Igrao se i basket, odbojka, rukomet, a primećen je i šah.

     

    U obraćanju medijima gradonačelnik Pavlov je istakao da je Pančevo grad sporta i sportista što je ilustrovao podatkom da su ukupna izdvajanja za sport, od rekreativnog preko školskog do vrhunskog, ali i za sportsku infrastrukturu 8 posto budžeta Grada Pančeva. Pavlov je istakao odličnu saradnju sa Ministarstvom sporta i Pokrajinskim sekretarijatom za sport naglasivši veliki značaj istaknutih sportista koji vode ove resore.

    Ministar sporta i omladine Vanja Udovičić istakao je Grad Pančevo kao pozitivan primer zbog stepena izdvanja za sport. Kako je objasnio, tokom posete se razgovaralo oko dalje saradnje kako bi sportsko Pančevo bilo još bolje. Ministar Udovičić je najavio da će prva saradnja biti oko rešavanja problema tartan atleske staze u Pančevu.

    Predavanje o dopingu u sportu u Medicinskoj školi je održala direktorka Milica Vukašinović-Vesić, direktor Antidoping agencije Republike Srbije. Uz gradonačelnika ovom prilikom je bila i članica Gradskog veća Tatjana Božić.

    Tokom posete Pančevu sa srednjoškolcima i mladim sportistima u sredu, 29. marta u Medicinskoj školi “Stevica Jovanović” družio se ministar u Vladi Srbije, Vanja Udovičić. Pred početak predavanja o doping u sportu sa domaćinom, gradonačelnikom Sašom Pavlovim, ministar omladine i sporta, obratio se zainteresovanim učenicima i nastavicima u kabinetu za anatomiju. Udovičić je istakao značaj vršnjačke edukacije u ovoj oblasti.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Društvo