• PANČEVO: Mladi advokati pozivaju sugrađane da pomognu kako bi osmočlana porodica Vračar dobila kuću

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    Budući da advokaturu vide kao društveno odgovornu profesiju, članovi Sekcije mladih advokata Pančeva nastoje da svojim humanitarnim delovanjem motivišu i sve druge sugrađane kako bi se  i oni angažovale  na polju zajedničkog i dobročiniteljskog delovanja u gradu.

    Ta grupa se već  veoma istakla prilikom prikupljanja pomoću pomoči osmočlanoj porodici Vračar, kako bi Nikola i Ivana i njihovih šestoro dece uzrasta od 18 godina do petomesečne bebe, konačno dobili sopstveni krov nad glavom.

    Prema rečima jednog od njih, Đorđa Bokšana, dosad je već prilično  urađeno, ali potrebno je još uvek potrebno mnogo sredtava kako bi buduća kuća ovih skromnih ljudi, koji godinama žive u malom iznajmljenon stanu, bila na nivou savremenih potreba stanovanja.

    – Ovim putem pozivamo sve naše sugrađane, sve naše klijente i kolege iz drugih oblasti prava, ali i socijalno angažovana preduzeća, da svojim  prilogom uzmu ucešće u akciji za pomoć porodici Vračar, a kako bismo u današnjem vremenu  evidentnih društvenih podela, svi zajedno stali, pod isti barjak humanosti, u nesebičnoj  borbi za pomoć ugroženima, ističe Bokšan.

    Svi koji to žele priloge mogu da uplaćuju na tekući račun 340-32508999-31 (Erste Banka; primalac Nikola Vračar, dr Žarka Fogaraša 32d, Pančevo).

     

     

     

    Budući da advokaturu vide kao društveno odgovornu profesiju, članovi Sekcije mladih advokata Pančeva nastoje da svojim humanitarnim delovanjem motivišu i sve druge sugrađane kako bi se  i oni angažovale  na polju zajedničkog i dobročiniteljskog delovanja u gradu

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Društvo