• PANČEVO: Na koliko su procenjeni placevi glavne autobuske stanice, i auto-baze ATP-a? Šta sve od nekretnina postoji

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    Poslednji direktor pred konačnu propast JP ATP-a, sada likvidacioni upravnik Bojan Bojanić, u Pančevu je 25. marta poslao likvidacionih izveštaj i dalje osnivačima tog rahmetli gradskog prevoznika koji još uvek živi, osim na ulicama gde ga je nasledio Pantransport.

    Iz štiva se svašta može naučiti ali u ovoj građevinskoj pomami koja vlada Pančevo, pažnju privlače zemljište i objekti, dakle nekretnine ATP-a.

    „Veći građevinski objekti koje JKP Autotransport Pančevo sa potpunom odgovornošću poseduje su: zgrada autobuske stanice, površine 1582,66 m2, administrativno tehnička zgrada sa restoranom od 986 m2, servisna hala od 1,5 hiljada m2 i remontna hala površine 3,4 hiljade m2“, navodi se u dokumentu koji Bojanović overava.

    Ovi objekti se navode kao ATP-ovi VEĆI GRADJEVINSKI OBJEKTI, a iz ovog ograničenja zaključak je da ATP ima i manjih objekata. A kojih? I što nisu navedeni.

    Gradjevinski objekti i zemljište su se vodili u poslovnim knjigama JKP ATP sa PO a u vlasništvu su grada Pančeva. Nakon usvajanja Početnog likvidacionog izveštaja, gradjevinski objekti i zemljište će samim tim biti isknjiženi iz poslovnih knjiga ATP a grad Pančevo će iste uknjižiti u svoje poslovne knjige, piše između ostalog.

    Postoje tu i napomene ali na žalost samo oko gradskog gradjevinskog zemljišta u kompleksima glavne autobuske stanice, i auto baze.

    Tako se u dokumentu ističe da je 8.916 kvadratnih metara glavne autobuske, procenjuje na 88 miliona dinara, dok je 89.210 m2 autobaze procenjeno na 27,5 miliona dinara.

     

    Poslednji direktor pred konačnu propast JP ATP-a, sada likvidacioni upravnik Bojan Bojanić, u Pančevu je 25. marta poslao likvidacionih izveštaj i dalje osnivačima tog rahmetli gradskog prevoznika koji još uvek živi, osim na ulicama gde ga je nasledio Pantransport

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Društvo

    PU PANČEVO: Pojačana kontrola saobraćaja

    Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Uprave saobraćajne policije, u periodu od 25. aprila do 1. maja 2024. godine sprovešće akciju pojačane kontrole saobraćaja usmerenu na otkrivanje i […]