• Pančevo nabavlja novogodišnju rasvetu za 12,5 miliona dinara

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info
    Po svemu sudeći, ove Nove godine ćemo u Pančevu uživati i u novoj novogodišnjoj rasveti.  Naime za dekoraciju povodom predstojećeg praznika opredeljen  iznos od 12,5 miliona dinara. Što je vrednost bez PDV-a.
     
     
    Kao novogodišnju dekoraciju naša vlast želi svetleće figure: sanke sa irvasima, balon sa korpom, polarne medvede i pingvine. Valjalo bi okititi i pančevačke bandere, pa će se u tu svrhu kupiti 50 svetlećih pahulja i sto svetlećih trobojki.
     
    Red je da imamo i novogodišnju jelku, pa je želja naše vlasti da jelka bude prečnika 2,1 metar, a visina sklopljene treba da bude 5,1 metar. Uz jelku pašu i novogodišnje sijalice – pametne LED.
     
    Ponude se očekuju do 6. decembra.
     
     
     

    Ove godine ćemo u Pančevu uživati i u novoj novogodišnjoj rasveti, a naša vlast je na vreme krenula u nabavku svetlećih rekvizita. I spremila odgovarajuća sredstva.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Društvo

    PU PANČEVO: Pojačana kontrola saobraćaja

    Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Uprave saobraćajne policije, u periodu od 25. aprila do 1. maja 2024. godine sprovešće akciju pojačane kontrole saobraćaja usmerenu na otkrivanje i […]