• PANČEVO: Nastavnica daje besplatne časove matematike kao podršku u teškim vremenima

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    Naša sugrađank nastavnica matematike Tatjana Dimitrijević ponudila je danas besplatne online časove matematike pre svega deci.

    – Dragi sugradjani i svi oni kojima je potrebno / jer je online/.  Pošto su prilično teška vremena i mnogi su ostali bez posla, ono što ja mogu da učinim, KAO MALU POMOĆ je da dajem besplatne časove MATEMATIKE ONLINE – ZOOM našoj deci. Trenutno radimo pripreme za ZAVRŠNI ISPIT – 8 razred. Ako neko želi da nam se pridruži – neka me slobodno kontaktira u INBOX, objavila je ona na svom FB nalogu danas.

    Tatjana Dimitrijević već više godina predaje matematiku u školama na teritoriji grada Pančeva.

     

    Za 013info nastavnica Dimitrijević kaže da i inače drži pripreme preko ZOOM-a za svoje učenike u Banatskom Brestovcu gde predaje u osnovnoj školi, a u ZOOM učionici ima mesta.

    – Ima mesta a ja to radim već na ZOOM-u jer treba učenicima. A sigurna sam da se deljenjem množi”, odgovorila je na pitanja otkud motivacija i pomenula da bi to mogli i drugi nastavnici da urade.

    Kaže da u digitalnoj učionici može da bud 100 djaka što znači da za svaki čas trenutno ima 60 slobodnih mesta za besplatne pripremne časove matematike osnovcima.

    Dodaje da se na poziv ostalima preko FB-a odlučila jer nju ništa ne kosta a ima vremena i znanja.

    – Radimo svakog dana po sat i po, i može da se priključi ko god želi samo je potrebno da mi se javi u inbox da bih poslala link i kod”, zaključila je ona.

    Naša sugrađank nastavnica matematike Tatjana Dimitrijević ponudila je danas besplatne online časove matematike pre svega deci.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Društvo