• Pančevo nije preuzelo svojih 100 sadnica belog jasena

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    Grad Pančevo nije preuzeo svojih 100 sadnica belog jasena koje su mu bile namenjene u prolećnoj akciji „Posadi svoj hlad“ organizacije „Zeleni razvojni centar“. Za razliku od našeg grada, Alibunar, Opovo i Kovačica su svoje sadnice preuzeli i posadili.

    Dušan Jakovljević iz „Zelenog razvojnog centra“ nam je rekao da na njihove mejlove niko iz grada nije odgovorio. Zato sadnice nisu stigle u naš grad. „Zeleni razvojni centar“ je u prolećnoj akciji sadnje podelio oko 30.000 sadnica po celoj Srbiji, a sadnice namenjene našem gradu otišle su u druga mesta.

    Kako je rekao, poruke su slali na zvaničnu mejl adresu grada.

    Jakovljević se nije bavio time da li su iz grada videli poruke, ali se nada da će i naša administracija odgovoriti pozitivno na jesenju akciju koju planiraju. Rekao nam je i da želi da se sastane sa gradonačelnikom Stevanovićem povodom toga.

    Naime, ova organizacija želi da ove jeseni podeli 300.000 sadnica putem ove izvanredne akcije, a nama ostaje nada da će naša odgovorna lokalna samouprava ovog puta odgovoriti. 

     

     

     

     

    Grad Pančevo nije preuzeo svojih 100 sadnica belog jasena koje su mu bile namenjene u prolećnoj akciji organizacije „Zeleni razvojni centar“. Za razliku od našeg grada, Alibunar, Opovo i Kovačica su svoje sadnice preuzeli i posadili

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Društvo