• PANČEVO: Objavljen konačan spisak izabranih popisivača

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    Popisna komisija grada Pančeva objavljuje Konačan spisak izabranih popisivača:

    KONAČAN SPISAK IZABRANIH POPISIVAČA.

    Izabrani popisivači su obavezni da najkasnije do 21. septembra 2022. godine do 16,00 časova unesu dodatne podatke, neophodne za izradu ugovora o angažovanju na sledećem linku.

    Svi popisivači će telefonom/imejlom biti obavešteni o terminu dolaska u prostorije Popisne komisije radi potpisivanja ugovora i preuzimanja opreme i materijala za rad, saopšte je na gradskom sajtu.

    Prilikom dolaska na potpisivanje ugovora popisivači treba da donesu jednu fotografiju dimenzija 3,5 cm h 4,5 cm radi izrade identifikacione kartice.

    Kandidati koji su završili obuku ali nisu izabrani za rad u Popisu 2022. smatraju se rezervnim popisivačima i  po potrebi mogu biti naknadno pozvani s ciljem radnog angažovanja na Popisu 2022. godine.

    Objavom Konačnog spiska izabranih popisivača završen je postupak izbora popisivača u skladu sa Javnim pozivom za prijavljivanje popisivača objavljenim dana 22. jula 2022. godine.

    Popisna komisija grada Pančeva objavljuje Konačan spisak izabranih popisivača:

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Društvo

    PU PANČEVO: Pojačana kontrola saobraćaja

    Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Uprave saobraćajne policije, u periodu od 25. aprila do 1. maja 2024. godine sprovešće akciju pojačane kontrole saobraćaja usmerenu na otkrivanje i […]