• PANČEVO: Od ove godine moguća elektronska prijava dece u vrrtić i u našem gradu

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    Građani Pančeva će moći na potpuno elektronski i besplatan način da prijave decu ove godine za upis u predškolsku ustanovu „Dečja radost“, kada počne upis 1. aprila 2020. godine, saopšteno je iz Gradske uprave Pančeva.

    Usluga eVrtić predstavlja elektronsku prijavu dece za upis u predškolske ustanove. Roditelj više ne mora da odlazi na razne šaltere prilikom prijave deteta u predškolsku ustanovu, već prijavu može da obavi elektronski na Portalu eUprava.

    Od ove godine usluga će biti omogućena u 140 gradova i opština kao lakši, brži, potpuno elektronski i besplatan način prijave deteta u predškolsku ustanovu.
    Elektronsko podnošenje prijave se vrši jednostavnim popunjavanjem onlajn obrasca, a dostavljanje izvoda iz matične knjige rođenih, prebivališta i uverenja o zaposlenju nije potrebno, jer se automatski pribavljaju. U ovom trenutku je u toku implementacija ove usluge u svim gradovima i opštinama u Srbiji.

    Spisak vrtića i informacije o upisu u PU „Dečja radost“ Pančevo, www.decjaradost.rs

    Građani Pančeva će moći na potpuno elektronski i besplatan način da prijave decu ove godine za upis u predškolsku ustanovu „Dečja radost“, kada počne upis 1. aprila 2020. godine, saopšteno je iz Gradske uprave Pančeva.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Društvo

    PU PANČEVO: Pojačana kontrola saobraćaja

    Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Uprave saobraćajne policije, u periodu od 25. aprila do 1. maja 2024. godine sprovešće akciju pojačane kontrole saobraćaja usmerenu na otkrivanje i […]