• PANČEVO: Od posledica korone preminuo Predrag Trivanović vozač Hitne pomoći

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info
    Vozač sanitetskog vozila Hitne pomoći u Pančevu četrdesetpetogodišnji Predrag Trivanović preminuo je u pančevačkoj bolnici od posledica izazvanih korona virusom, potvrdile su njegove kolege.

    Peđa je preživeo rat u Krajini i Košare, humanost i plemenitost je dokazivao na poslu i u životu. Bio je jedan od najomiljenijih članova medicinskih timova Hitne pomoći u Pančevu. Požrtvovan i plemenit.

    Tuga brate, prva je reakcija njegovog kolege, plačemo od sinoć.

    „ Izuzetno teško svi u Hitnoj ovu tragediju doživljamo. Pogledi spušteni, oči pune suza, sa malo reči i pitanjem ZAR JE MORALO?“, kaže on.

    Dodaje da je Peđa bio omiljen kolega, dobar drug, ljudska gromada…

    Pitamo kako se Peđa nosio sa dodatnim poslom i obavezama koje je korona nametnula Hitnoj.

    „ Bio je opušten, nije bio plašljiv, naprotiv ohrabrivao je i ostale. Vozio kovid pacijente, nosio sa spratova….“, kaže on.

    Kolege se spremaju da omiljenog Peđu na poslednji put isprate u utorak na način koji je zaslužio.

    „Nosićemo ga u uniformama. Biće saniteti sa sirenama. Sahrana je u utorak u 14 sati na Novom groblju. Svi plačemo kao mala deca“, kaže on.

    Pitamo kako se brane, paze dodatno od korone u Hitnoj…

    „Imamo skafandere, maske, rukavice… Sredstva za dezinfekciju. Ali pacijenti često ne prijave temperaturu pa odemo goloruki na kovid. Prevare nas tako. A bilo je i takvih reanimacija“, kaže on.

     

    Vozač sanitetskog vozila Hitne pomoći u Pančevu četrdesetpetogodišnji Predrag Trivanović preminuo je u pančevačkoj bolnici od posledica izazvanih korona virusom, potvrdile su njegove kolege.
     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Društvo

    PANČEVO: Uskršnji bazar do 28. aprila

    U četvrtak, 25. aprila, otvorena je manifestacija „Uskršnji bazar“ koju organizuje Udruženje žena „Pančevke – Gornji Grad“ u saradnji sa Turističkom organizacijom grada Pančeva, uz […]

    PANČEVO: Bez naplate parkinga tokom praznika

    Tokom prvomajskih i uskršnjih praznika, od 1. do 6. maja, kontrolori na otvorenom parkiralištu – zoniranim parking mestima, neće vršiti kontrolu naplate parkiranja. […]

    Kolike su prosečne februarske plate u južnom Banatu

    Prosečna zarada (bruto) obračunata za februar 2024. godine iznosila je 129.934 dinara, dok je prosečna zarada bez poreza i doprinosa (neto) iznosila 94.125 dinara, saopštio je Republički zavod […]