Predrag Trivanović Foto: FB
Društvo

PANČEVO: Od posledica korone preminuo Predrag Trivanović vozač Hitne pomoći

Izvor: 
013info Pet, 22/01/2021 - 23:15Vozač sanitetskog vozila Hitne pomoći u Pančevu četrdesetpetogodišnji Predrag Trivanović preminuo je u pančevačkoj bolnici od posledica izazvanih korona virusom, potvrdile su njegove kolege.

Peđa je preživeo rat u Krajini i Košare, humanost i plemenitost je dokazivao na poslu i u životu. Bio je jedan od najomiljenijih članova medicinskih timova Hitne pomoći u Pančevu. Požrtvovan i plemenit.

Tuga brate, prva je reakcija njegovog kolege, plačemo od sinoć.

„ Izuzetno teško svi u Hitnoj ovu tragediju doživljamo. Pogledi spušteni, oči pune suza, sa malo reči i pitanjem ZAR JE MORALO?“, kaže on.

Dodaje da je Peđa bio omiljen kolega, dobar drug, ljudska gromada...

Pitamo kako se Peđa nosio sa dodatnim poslom i obavezama koje je korona nametnula Hitnoj.

„ Bio je opušten, nije bio plašljiv, naprotiv ohrabrivao je i ostale. Vozio kovid pacijente, nosio sa spratova....“, kaže on.

Kolege se spremaju da omiljenog Peđu na poslednji put isprate u utorak na način koji je zaslužio.

„Nosićemo ga u uniformama. Biće saniteti sa sirenama. Sahrana je u utorak u 14 sati na Novom groblju. Svi plačemo kao mala deca“, kaže on.

Pitamo kako se brane, paze dodatno od korone u Hitnoj...

„Imamo skafandere, maske, rukavice... Sredstva za dezinfekciju. Ali pacijenti često ne prijave temperaturu pa odemo goloruki na kovid. Prevare nas tako. A bilo je i takvih reanimacija“, kaže on.

 
MarketingNajnovije vesti