• PANČEVO: Otvorena javna rasprava o Lokalnom akcionom planu za borbu protiv korupcije

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

     

    Gradska Radna grupa za izradu Lokalnog akcionog plana za borbu protiv korupcije na teritoriji grada Pančeva 2017. – 2020. godine proglasila je otvorenom javnu raspravu o ovom dokumentu. Rasprava traje od 15. do 28. septembra. Predlog dokumenta je izrađen i na javnu raspravu stavljen na osnovu obaveza iz pregovora Srbije o članstvu u Evropskoj uniji a koji je zaključkom prihvatila Vlada Republike Srbije.

     

    “Lokalni planovi za borbu protiv korupcije predstavljaju dokumente u kojima se identifikuju nadležnosti, oblasti, procesi i procedure rizični za nastanak različitih oblika korupcije i kojima se predlažu načini za upravljanje ovim rizicima, odnosno načini za njihovo otkanjanje. “ – navedeno je u saopštenju Gradske uprave.

    Nacrt Lokalnog antikorupcijskog plana dostupan je preko internet strancije Grada Pančeva a “stručno-tehnički komentari i sugestije” mogu se dostaviti na imejl: [email protected] do 28. septembra. 

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Društvo

    PU PANČEVO: Pojačana kontrola saobraćaja

    Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Uprave saobraćajne policije, u periodu od 25. aprila do 1. maja 2024. godine sprovešće akciju pojačane kontrole saobraćaja usmerenu na otkrivanje i […]