• PANČEVO: Otvoreni antikorupcijski sastanak Kareje u ponedeljak

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    Udruženje građana Institut za istraživanje korupcije Kareja Pančevo održaće u ponedeljak, 23. maja, u 19 sati, otvoreni radni antikorupcijski sastanak, koji će se održati  u novom Medijskom skloništu u Pančevu, Ul. Zmaj Jovina br. 19a.

    Otvorenom antikorupcijskom sastanku mogu da prisustvuju sve građanke i građani Pančeva koji zanima borba protiv korupcije. Posebno pozivamo predstavnike neformalnih i formalnih OCD, kao i predstavnike organa javne vlasti.

    U uvodnom delu sastanka biće podnet izveštaj o dosadanjim aktivnostima i predlog daljih aktivnosti, nakog čega će prisutni moći da daju svoje predloge.

    Ukoliko se odlučite da dođete može svoj dolazak najaviti na https://www.facebook.com/antikorupcijakareja  (nije obavezno). Takođe ukoliko neko od zainteresovanih nije u mogućnosti da dođe može svoj komentar, kritiku, predlog poslati na  navedeni fb, a svi drugi, koji imaju fb, mogu da nas zaprate na taj način i informišu se o aktivnostima koje preduzimamo, navodi se u saopštenju.

    Udruženje građana Institut za istraživanje korupcije Kareja Pančevo održaće 23. maja u 19 sati otvoreni radni antikorupcijski sastanak, koji će se održati  u novom Medijskom skloništu u Pančevu, Ul. Zmaj Jovina br. 19a.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Društvo