• PANČEVO: Pacijentkinja nije zakazana operacija jer nije vakcinisana, podneta krivična prijava, bolnica će ispitati svaki ovakav slučaj

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    Juče je pacijentkinja I. T. objavila na Fejsbuku mišljenje lekara Opšte bolnice Pančevo po kome joj se, kako je navela, operacija koja je trebalo da bude zakazana za sledeću nedelju otkazuje. U izveštaju lekara G. J. piše da se „Na osnovu odluke Vlade Srbije sav hladni program otkazuje do daljeg ukoliko pacijenti nisu vakcinisani“, a ona nije.

     

     

     

    Na osnovu ovog dokumenta, Sindikat zaposlenih policije je podneo krivičnu prijavu Višem javnom tužilaštvu u Pančevu protiv G. J. lekara Opšte bolnice u Pančevu, zbog toga što, kako su naveli, odbio da da stručno mišljenje pacijentu I. T. iako je ista imala uredan uput za specijalistički pregled.

    Iz Višeg javnog tužilaštva u Pančevu nam je potvrđeno da su oni dobili ovu krivičnu prijavu.

    Krivičnu prijavu podneo je i pokret „Živim za Srbiju“.

    Direktor Opšte bolnice Pančevo dr Slobodan Ovuka nam je rekao da će se svaki ovakav slučaj pojedinačno ispitati. On ostaje pri stavu da nikome neće biti uskraćeno lečenje zato što nije vakcinisan.

    Pacijentkinju I. T. će u ponedeljak pozvati radi dodatnih konsultacija.

    Juče je pacijentkinja I. T. objavila na Fejsbuku mišljenje lekara Opšte bolnice Pančevo po kome joj se, kako je navela, operacija koja je trebalo da bude zakazana za sledeću nedelju otkazuje. U izveštaju lekara piše da se „Na osnovu odluke Vlade Srbije sav hladni program otkazuje do daljeg ukoliko pacijenti nisu vakcinisani“, a ona nije.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Društvo