• PANČEVO: Počinje četvrti ciklus Pab kviza Mislilac

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    Pančevci već više od godinu dana imaju priliku da izađu u grad i zabave se na drugačiji način na Pab kvizu Mislilac. U sredu, 31. avgusta počinje novi, četvrti ciklus kviza. Tim povodom razgovarali smo sa Milicom Duždević, organizatorom kviza.

    U četvrtom ciklusu Mislilac menja lokaciju, tako da će se sad održavati u kafiću Bajka013 u periodu od 19 do 22 časa.

    Dakle, besplatan parking, dok traje leto kviz će se održavati u bašti, a učesnici će pritom imati i veliki izbor piva, kaže Milica za 013info.

    Ciklus će imati 5 pojedinačnih kvizova, a ekipe će od sada moći da broje do 6 ljudi. Učešće u kvizu iznosi 200 dinara po osobi.

    U novom ciklusu ekipe će moći da broje više ljudi jer ćemo imati više prostora, a i nagrade će biti vrednije, objašnjava Milica.

    Ekipa koja bude pobednik ciklusa dobiće vikend na Kopaoniku za sve članove, a ekipa koja najviše puta pobedi na oblasti večeri u ciklusu dobiće nagradu od novog escape rooma koji je otvoren u Pančevu. Pored nagrada koje očekuju najbolje ekipe u ciklusu, postoje i nagrade koje možete osvojiti i na pojedinačnom kvizu, najčešće u vidu hrane i pića.

    Spremamo sjajna pitanja i neke male izmene, navodi Milica.

    U kvizu će ponovo biti moguće koristiti džokera za dupliranje poena u oblasti po izboru, a u igru se vraća i indirekt, jedna od omiljenih igara ranijih učesnika, koja je neko vreme bila zamenjena igrom asocijacija.

    Ukoliko ste slobodni sredom uveče, a želite da iskusite drugačiji provod nego inače, preporučujemo vam da posetite Pab kviz Mislilac i odmerite svoje znanje sa drugim učesnicima u takmičarskoj, ali prijateljskoj atmosferi.

     

     

    Pančevci već više od godinu dana imaju priliku da izađu u grad i zabave se na drugačiji način na Pab kvizu Mislilac. U sredu, 31. avgusta počinje novi, četvrti ciklus kviza. Tim povodom razgovarali smo sa Milicom Duždević, organizatorom kviza.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Društvo

    PU PANČEVO: Pojačana kontrola saobraćaja

    Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Uprave saobraćajne policije, u periodu od 25. aprila do 1. maja 2024. godine sprovešće akciju pojačane kontrole saobraćaja usmerenu na otkrivanje i […]