• PANČEVO: Pola miliona za Elaborat o stanju stabala na Trgu Kralja Petra 1

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info
    Dalji radovi u centralnom gradskom parku na Trgu Kralja Petra 1 koji će biti ove godine finansirani iz kredita pripremaju se studiozno. O tome svedoči i obaveza koju je gradska vlast prihvatila da bude izrađen Elaborat o stanju stabala na tom trgu.
     
    Za izrađivača Elaborata izabrano je JKP Zelenilo. A kako se navodi dokumentu o trošenju ekoloških miliona reč je o „ispunjenju obaveze u skladu sa zakonima u domenu postojanja strateških i operativnih planova kao i mera zabrane i ograničenja uticaja na životnu sredinu“. 
     
    Za Elaborat o stanju drveća na Trgu Kralja Petra 1, složila se Skupština grada Pančeva, biće izdvojeno 549,3 hiljade dinara.
     
    Nosilac posla je gradski Sekretarijat za zaštitu životne sredine.
     
    Ovog puta će, po svemu sudeći, elaborat za seču drveća postojati.
     

    Dalji radovi u centralnom gradskom parku na Trgu Kralja Petra 1 koji će biti ove godine finansirani iz kredita pripremaju se studiozno. O tome svedoči i obaveza koju je gradska vlast prihvatila da bude izrađenje Elaborat o stanju stabala na tom trgu

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Društvo

    PU PANČEVO: Pojačana kontrola saobraćaja

    Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Uprave saobraćajne policije, u periodu od 25. aprila do 1. maja 2024. godine sprovešće akciju pojačane kontrole saobraćaja usmerenu na otkrivanje i […]