Radijator Foto: wikimedia
Društvo

PANČEVO: Probe u toku. „Grejanje“ se priprema za grejnu sezonu

Pančevo, Sre, 02/10/2019 - 09:48
Ivana Vlajovic


Grejna sezona u Pančevu počinje 15. oktobra, a od utorka, 1. oktobra, JKP „Grejanje“ obavlja funkcionalne probe sistema daljinskog grejanja. Ovo podrazumeva proveru rada energetskih objekata, toplana i kotlarnica, čime se uporedno proverava funkcionalnost toplovodne mreže, toplotnih predajnih stanica, a po potrebi i pojedinih grejnih instalacija, kako bi se proizvodna i distributivna postrojenja što bolje pripremila za predstojeću grejnu sezonu.

Probe biće obavljane do četvrtka, 10. oktobra, nakon čega predstoje tople probe koje će se, u zavisnosti od vremenskih uslova, sprovoditi od 10. do 15. oktobra.

JKP „Grejanje” apeluje na korisnike da u periodu funkcionalnih proba (od 2. do 10. oktobra) ne upućuju reklamacije Dispečerskom centru ukoliko im radijatori nisu topli, već da prvenstveno obrate pažnju na ispravnost svojih unutrašnjih instalacija. Ukoliko primete curenje vode iz instalacija, korisnici treba kvar da prijave Dispečerskom centru JKP „Grejanje“, pozivom na broj telefona 013/315-400. U ovom periodu na navedeni telefon će biti moguće prijaviti samo curenje vode iz instalacija, navodi se u saopštenju ovog preduzeća.
MarketingNajnovije vesti