• PANČEVO: Protest ispred Pantransporta – petak u 20 sati

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    Narodna stranka Pančevo pozvala je danas građane Pančeva na protest zbog povećanja cena karata Pantransporta u međumesnom saobraćaju. Protest će se održati u petak, 22. jula u 20 sati ispred Pantransporta (autobuske stanice).

    – Ponavljamo, gradski prevoz nije luksuz i treba da bude dostupan svim građanima Pančeva. Podizanje cena po sopstvenom nahođenu može se podvesti jedino pod bahatost i lopovluk. Pre nekoliko meseci prevoz na relaciji Pančevo Beograd podignut je za 25 posto, ta cena je sada podignuta za novih 18 posto, a to važi i za sve ostale relacije koje pokriva Pantransport. Povratna karta za Beograd je danas nestvarnih 500 dinara, a jasno je svima da veliki broj građana Pančeva, počevši od studenata i zaposlenih lica moraju da prelaze ovaj put svakodnevno, saopšteno je iz Narodne stranke Pančevo.

    Oni dodaju da ovaj problem prevazilazi pripadnost političkim partijama ili organizacijama i predstavlja nešto što se tiče svih nas i čemu samo ujedinjeni možemo stati na put.

    Podsetimo, u sredu, 20. jula, Pantransport je povećao cene karata u međumesnom saobraćaju. Tako, karta za Beograd u jednom pravcu košta 300 dinara.

    Više o tome pročitajte OVDE.

     

     

    Narodna stranka Pančevo pozvala je danas građane Pančeva na protest zbog povećanja cena karata Pantransporta u međumesnom saobraćaju.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Društvo

    PANČEVO: Uskršnji bazar do 28. aprila

    U četvrtak, 25. aprila, otvorena je manifestacija „Uskršnji bazar“ koju organizuje Udruženje žena „Pančevke – Gornji Grad“ u saradnji sa Turističkom organizacijom grada Pančeva, uz […]

    PANČEVO: Bez naplate parkinga tokom praznika

    Tokom prvomajskih i uskršnjih praznika, od 1. do 6. maja, kontrolori na otvorenom parkiralištu – zoniranim parking mestima, neće vršiti kontrolu naplate parkiranja. […]

    Kolike su prosečne februarske plate u južnom Banatu

    Prosečna zarada (bruto) obračunata za februar 2024. godine iznosila je 129.934 dinara, dok je prosečna zarada bez poreza i doprinosa (neto) iznosila 94.125 dinara, saopštio je Republički zavod […]