• PANČEVO: Rotarijanci donirali nameštaj i tehniku vrtiću Bajka

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    Vrtić „Bajka“ danas je dobio donaciju  mobilnog nameštaja i tehničkih uređaja u okviru Global Granta „Godine uzleta“. Ovaj projekat su pored Rotari klubova iz Srbije podržali i Rotari Fondacija kao i USAID.

    U okviru ovog projekta 26 vrtića širom naše zemlje dobija tehničke uređaje i nameštaj, a među njima je i vrtić „Bajka“ iz Pančeva. Tako će ovaj pančevački vrtić sada imati foto-aparat, laptop, kameru, multifunkcionlani uređaj, štampač i projektor.

    Vršilac dužnosti diektora Predškolske ustanove „Dečija radost, Ljiljana Vojinov,  izrazila je zadovoljstvo što će, zahvaljujući donaciji, mališani biti u prilici da na kreativan način koriste nameštaj i tehničke uređaje.

    Predsednik Rotari kluba Pančevo – Mihajlo Pupin, jednog od dva pančevačka rotari kluba uključena u ovu akciju, rekao je da je ova donacija plod dugogodišnje uspešne saradnje sa Rotari distriktom Srbija i Crna Gora.

     

     

     

     

    Vrtić „Bajka“ danas je dobio donaciju  mobilnog nameštaja i tehničkih uređaja u okviru Global Granta „Godine uzleta“. Ovaj projekat su pored Rotari klubova iz Srbije podržali i Rotari Fondacija kao i USAID.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Društvo