• PANČEVO: Šesti „Dani avanture“ u Barutani

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    „Dani avanture“ održaće se u Barutani u subotu 1. i nedelju 2. juna. Posetioce očekuju brojni atraktivni sadržaji: penjanje i spuštanje niz veštačku stenu, spuštanje niz koturaču, avanturističke poligone, izviđačke veštine, demonstracije borilačkih veština i naoružanja Specijalnih jedinica Vojske Srbije, gađanje savremenim i tradicionalnim lukom, poligoni za decu i bebe, veštine preživljavanja i boravka u prirodi, air soft i veštine vatrogasne spasilačke jedinice.

    Manifestaciju organizuje Planinarsko-ekološki klub „Soko“ uz podršku grada Pančeva.

    Program manifestacije:

    Subota, 1.6.2019. 
     

    • Od 11 do 18 časovaOtvaranje svih poligona za aktivnosti u prirodi i nastup pripadnika vojske Srbije i Vatrogasne brigade iz Pančeva
    • Ekološki sajam
    • Od 19 časova Planinarsko – ekološki kamp

    Nedelja, 2.6.2019. 

    • Završetak kampa do 12 časova
    • Od 16-19 časova Soko avantura 

    Ulaz na manifestaciju je besplatan, a deo aktivnosti će se naplaćivati i to:

    Dnevna karta od 300 dinara, uključuje sve aktivnosti u parku Barutana zajedno sa korišćenjem veštačke stene, zip lajna (tri i to od 20 i 55 metara), avantura poligona i slak lajna, planinarsko-ekološki kamp (uz sopstvenu opremu)
    .
    Besplatne aktivnosti:
    Poligoni za decu i bebe, gađanje tradicionalnim i savremenim lukom, demonstracije borilačkih tehnika, eir soft., letenje dronovima, slak lajn.

     

     

    „Dani avanture“ održaće se u Barutani u subotu 1. i nedelju 2. juna. Posetioce očekuju brojni atraktivni sadržaji: penjanje i spuštanje niz veštačku stenu, spuštanje niz koturaču, avanturističke poligone, izviđačke veštine, demonstracije borilačkih veština i naoružanja Specijalnih jedinica Vojske Srbije, gađanje savremenim i tradicionalnim lukom, poligoni za decu i bebe, veštine preživljavanja i boravka u prirodi, air soft i veštine vatrogasne spasilačke jedinice.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Društvo